Mikään ei ole niin tärkeää kuin torvisoitto!

Close Icon
   
Contact Info     Joensuun Puhallinorkesteri
PL 225, 80101 Joensuu

Ajankohtaista   arrow

Tällä sivulla tiedotamme Joensuun Puhallinorkesterin ajankohtaisista asioista. Esimerkiksi tulevien konserttien tiedot löydät täältä sitä mukaa kuin tiedämme niistä itsekään…


JPO:n Saksan-kiertue on saatu onnistuneesti päätökseen. Kokemuksia voi lukea orkesterin Facebook-sivuilta sekä Karjalan Heilistä (s. 17). Kaiken kaikkiaan matka sujui sen verran erinomaisesti, että seuraavaa reissua suunnitellaan jo parin kolmen vuoden päähän.

Orkesteriharjoitukset jatkuvat Sepänkadun kerhotalolla tiistai-iltaisin klo 18–20. Harjoituksissa on tänä syksynä parhaimmillaan nähty yli neljäkymmentä soittajaa, mikä hipoo ennätyslukemia niin JPO:n historiassa kuin Suomen puhallinorkesterien keskuudessakin, mutta kaikki uudet ja vanhat soittajat ovat silti edelleen tervetulleita mukaan!

(Tiesittekö muuten, että JPO:n harjoitukset on pidetty aina samaan aikaan ja samassa paikassa yhtäjaksoisesti jo neljän vuosikymmenen ajan? Jos Joensuun kaupunki siis päätyy uhkaustensa mukaisesti jossain vaiheessa luopumaan ”Ruplasta”, siinä menetetään ahkerassa käytössä olevien kokoontumistilojen ja alkuperäisen sodanjälkeisen arkkitehtuurin lisäksi myös kymmenien vuosien verran elävää paikallista kulttuurihistoriaa. Eikö sitä tuhottu tarpeeksi jo Jokelan yhteydessä?)

Ruplan pihalla