Mikään ei ole niin tärkeää kuin torvisoitto!

Close Icon
   
Contact Info     Joensuun Puhallinorkesteri
PL 225, 80101 Joensuu

Hannu Kinnunen

Nimeni on Hannu Kinnunen, ja soittimeni trumpetti. Hankin sen parikymmentä vuotta sitten siinä uskossa, että se olisi helppo soitin, kun siinä on vain kolme venttiiliä. Eipä se sitten lopulta niin helppo ollutkaan, mutta ainakin se on näppärä purkaa ja koota. Ja hyvä äänihän siinä tietysti on myös.

Soittamiseen ehti välillä tulla pitkä tauko, kun jääkiekko vei suurimman osan ajastani, mutta viime vuonna päätin aloittaa vanhan harrastuksen uudelleen ja otin yhteyttä Joensuun Puhallinorkesteriin kysyäkseni, pääsenkö mukaan. Ja mielelläänhän minut tänne otettiin. Kapellimestari Mika Hirvonenkin oli ennestään tuttu mies, häneltä olin ottanut yksityistunteja silloin kun en tahtonut saada trumpetista ääntä.

Soittouran varrelta on kyllä jäänyt mieleen paljon hyviä juttuja, mutta valitettavasti ei mitään, mitä voisi kertoa julkisesti. Kyllä orkesteri on sellainen harrastus, että se on parempi kokea itse!