Mikään ei ole niin tärkeää kuin torvisoitto!

Close Icon
   
Contact Info     Joensuun Puhallinorkesteri
PL 225, 80101 Joensuu

Tilhi Junninen

Nimeni on Tilhi Junninen, ja olen nyt pari kuukautta soittanut Joensuun Puhallinorkesterissa alttosaksofonia. Aloitin soittamisen seitsemisen vuotta sitten, ja koko sen ajan olen soittanut myös orkestereissa: ensin konservatorion ekabändissä, sitten junnu- ja nuoriso-orkestereissa, ja nyt JPO:ssa. Yhteissoittaminen tulee kivasti tutuksi, kun sen aloittaa heti alusta lähtien.

Saksofoni on mukava soitin, suosittelen muillekin. Musiikkia kannattaa ylipäänsä harrastaa ihan vain sen takia, että se on kaikin puolin ihanaa. Minulle soittoharrastus on tarjonnut paljon mukavia hetkiä niin itse soitellessa kuin yhdessä muiden kanssakin.

Kaikkein mieluisin musiikin laji minulle on elokuvamusiikki. Olen muuten aika laiska harjoittelemaan, mutta eräänä kesänä sain soitonopettajaltani kesälomaläksyiksi Harry Pottereista tutun Hedwigin teeman sekä Taru sormusten herrasta -elokuvaan sävelletyn ”In Dreamsin”. Sinä kesänä tuli soitettua kesäläksyjä ahkerammin kuin koskaan!