Mikään ei ole niin tärkeää kuin torvisoitto!

Close Icon
   
Contact Info     Joensuun Puhallinorkesteri
PL 225, 80101 Joensuu

Eero Enqvist

Olen Eero Enqvist, ja soitan trumpettia. Aloitin sen soittamisen vasta lukioikäisenä, mutta opiskelu on vienyt mukanaan niin, että trumpetinsoitosta on näillä näkymin tulossa minulle ammatti. Toisaalta onhan minulla aiemmin ollut muuta musiikkitaustaa, muun muassa hevibändin kitaristina.

Joensuun Puhallinorkesteriin minut pyysi – vai pitäisikö sanoa, että käski – kapellimestarimme Mika, joka opettaa minua myös konservatoriolla. Mielestäni hän on hyvä opettaja ja johtaja, rento mutta osaava ja oikealla tavalla tiukka. Hänen johdollaan on ilo soittaa niin yksin kuin yhdessäkin.

Soitan konservatoriolla klassisella puolella, joten JPO:ssa soittaminen on sille hyvää vaihtelua. Musiikkityyleistä pidän eniten klassisesta, mutta muutakin on välillä kiva päästä soittamaan. Ja kyllähän puhallinorkesterissa soittaminen on sen verran intensiivistä, että se kohottaa jo ihan fyysistä kuntoakin!