Mikään ei ole niin tärkeää kuin torvisoitto!

Close Icon
   
Contact Info     Joensuun Puhallinorkesteri
PL 225, 80101 Joensuu

Eino Kirkinen

Nimeni on Eino Kirkinen, ja soitan tenorisaksofonia. Olen soittanut sitä vasta kuutisen vuotta, mutta minulla on vankka aiempi musiikkitausta: olen opettanut musiikkia työkseni, laulanut kuoroissa ja soittanut useissa erilaisissa yhtyeissä. Olen myös säveltänyt muun muassa tanssi- ja pelimannimusiikkia, ja muutaman kappaleen puhallinorkesterillekin.

Soitinvalikoimaani kuuluivat aktiivisen musiikkiharrastuksen vuoksi ennestään jo piano, harmoni, kitara, basso sekä harmonikka. Puhaltimetkin kuitenkin houkuttelivat, ja saksofoni vaikutti kivan oloiselta. Ja valinta on osoittautunut hyväksi, se on hieno soitin.

Kun aloittelevana saksofonistina liityin ensin Outokummun Puhallinorkesteriin, en osannut soittaa juuri lainkaan, mutta hyvin minut otettiin vastaan siitä huolimatta. Sama meno on jatkunut myös Joensuun Puhallinorkesterissa, jossa olen soittanut nyt kolmisen vuotta. Täällä on kiva porukka ja mukavaa soittaa yhdessä. Mukaan siis vain, vaikka vähän vähäisemmälläkin soittotaidolla!