Mikään ei ole niin tärkeää kuin torvisoitto!

Close Icon
   
Contact Info     Joensuun Puhallinorkesteri
PL 225, 80101 Joensuu

Saara Elomaa

Olen Saara Elomaa, ja soittimeni on alttosaksofoni. Kuorolaulun ohella olen jo pitkään soittanut pianoa, haitaria, rumpuja ja kaikenlaista muutakin, mitä musiikinope joutuu työnsä puolesta rämpyttämään, mutta niiden lisäksi halusin valikoimaan myös jonkin puhallinsoittimen. Ja saksofonissa nyt vain sattuu olemaan ihan älyttömän siisti saundi.

Joensuun Puhallinorkesterin ohjelmistosta suosikkejani ovat lattarit, joita voisi mielellään soittaa enemmänkin. Pidän myös muusta kevyestä musiikista, erityisesti jazzahtavasta sellaisesta. Myös big band -tyyppisellä kokoonpanolla olisi joskus kiva soittaa, olisikohan orkesterin piirissä sellaiseen kiinnostusta?

Yksin soittaminen on suoraan sanottuna toisinaan aika tylsää, mutta porukassa musisoiminen motivoi treenaamaan aivan eri tavalla myös yksinään. Jos siis soittimesi on syystä tai toisesta jäänyt pölyttymään jonnekin vintin nurkkaan, niin kaiva se ihmeessä esiin ja tule mukaan orkesteriin. Isossa joukossa on aina hieno hetki, kun yhteinen sointi syttyy ja musiikki alkaa kuulostaa musiikilta!