Mikään ei ole niin tärkeää kuin torvisoitto!

Close Icon
   
Contact Info     Joensuun Puhallinorkesteri
PL 225, 80101 Joensuu

Enni Mutanen

Nimeni on Enni Mutanen. Kuudennella luokalla ollessani koulussamme vieraili puhallinorkesteri, minkä seurauksena kiinnostuin poikkihuilun soitosta. Sitä olen nyt soittanut nelisen vuotta, ensin yksityisopetuksessa ja myöhemmin konservatoriolla.

Joensuun Puhallinorkesteriin päädyin kaverin innostamana. Pidän siitä, että täällä pääsee soittamaan vähän haastavampia kappaleita, se tekee soittamisesta kiinnostavaa. Erityisen kivaa on uudemman musiikin soittaminen, kun muuten tulee soitettua enimmäkseen klassista.

Huilu on mielestäni kaunis soitin ja kiva soittaa, kannattaa kokeilla. Muutenkin soittaminen on hyvä harrastus, uusien asioiden oppiminen tuo hyvää mieltä ja on mukavaa, kun musiikkia pystyy esittämään muillekin. Ja tietysti myös kaverit ovat orkesterisoitossa tärkeitä. Musiikki tuo monenlaista iloa elämään!